Home Contact

MOTORRIT 14 SEP – 125 km

Meetjesland & Zeeuws-Vlaanderen

Slingerend door de Natuur

Voorbij markante plaatsen WOII

Herdenking

Ontspannen & Genieten

Ondersteunen Goede Doelen

Met start op het Militair Vliegveld te Ursel werd een motorrit samengesteld doorheen het Meetjesland en Zeeuws-Vlaanderen, slingerend door de mooie natuur en voorbij markante plaatsen in het kader van de herdenking van de Tweede Wereldoorlog (WOII).

De omloop werd in lengte beperkt om de tijd te kunnen nemen te genieten van het landschap, een terrasje, en eventjes stil te staan bij de gebeurtenissen en wat leefde in die periode.

Twee stopplaatsen werden ingepland: de eerste in het mooie dorpskerntje van Groede in Zeeuws-Vlaanderen, een echt pareltje. Een tweede bij Fred's Eetcafé gelegen in de weidse polders van het Meetjesland aan het schilderachtige Leopoldkanaal. De Oldtimers stoppen hier ook, dus een gelegenheid om oude glories van dichtbij te bekijken.

Na de rit kan je de sfeer opsnuiven op het vliegveld waar de verschillende activiteiten hun start en eindpunt hebben. Een hapje en drankje met muziek en wat ziens laten je verder nagenieten.

7,00 EUR Motorrijders – 5,00 EUR bijzit.
Prijs inclusief pin DVIZ.
Alle opbrengsten gaan naar het goede doel in O-VL

De rit is volledig bepijld.
Voorinschrijvingen: Ontvangen GPX-bestand via hun opgegeven email enkele dagen voor de rit.

Starttijden: 08u30 – 12u30
Startplaats: Militair vliegveld, Urselweg 183, 9910 Ursel.

Een VIP-arrangement is beschikbaar met o.a. ontbijt (spek/ei/broodjes/koffie), lunchpakket voor onderweg, warme beenham aan de finish.

Voor alle verdere inlichtingen met betrekking tot de motorrit: DVIZ.MotorRit@yahoo.com

Volg ook de Facebook Groep “Motorrit DVIZ 2019"